TERMENI SI CONDITII

Societatea DPA GLOBAL CONSULTANCY SRL respecta dreptul la confidentialitate al utilizatorilor nostri. In aceasta pagina de "Politica de confidentialitate" se specifica ce tip de informatii sunt colectate si cum sunt ele folosite. Pentru utilizarea acestui site este necesara citirea si acceptarea integrala a acestor reguli. Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca sunteti de acord cu aceste reguli.

Date cu caracter personal

Societatea DPA GLOBAL CONSULTANCY SRL specifica locurile in care datele cu caracter personal va sunt cerute.

Societatea DPA GLOBAL CONSULTANCY SRL stocheaza datele cu caracter personal pe care le introduceti in formularul de abonare la newsletter. Datele personale solicitate sunt folosite pentru a putea asigura o buna functionare a serviciului la care va abonati, precum si pentru informarea despre serviciile noastre, comunicarea campaniilor de marketing, solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor, etc. Alte date personale pot fi solicitate pentru a realiza profilul demografic al utilizatorilor nostri, sau alt tip de statistici si studii de piata. Pentru a putea analiza mai bine cum newsletter-ele trimise sunt folosite, informatii suplimentare sunt stocate pentru fiecare newsletter trimis. Aceste date sunt asociate cu „contul” dumneavoastra de abonat, in vederea oferirii de reduceri si beneficii, dar si in scopuri statistice. Aceste date pot include, printre altele, data abonarii si a dezabonarii la newsletter, data deschiderii unui mesaj personalizat, data la care un link din mesajul personalizat este apasat, numele, adresa, numar de telefon, informatii despre modul in care sunt folosite serviciile si produsele societatii DPA GLOBAL CONSULTANCY SRL, adresa IP de la care actiunea a fost intreprinsa. Datele sunt stocate, prelucrate si transmise de catre societatea DPA GLOBAL CONSULTANCY SRL cu respectarea legislatiei aplicabile cu privire la confidentialitatea si securitatea datelor cu caracter personal.

Confidentialitatea datelor personale

Societatea DPA GLOBAL CONSULTANCY SRL garanteaza ca datele Dvs. cu caracter personal nu vor fi inchiriate, instrainate sau vandute unor terti fara acordul Dumneavoastra prealabil. Totusi, Societatea DPA GLOBAL CONSULTANCY SRL poate furniza datele Dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii contractuale, cum ar fi furnizori de marketing si alte servicii, asiguratori, etc., dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare. Societatea DPA GLOBAL CONSULTANCY SRL nu va transfera informatiile mai sus mentionate in afara tarii.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, societatile functionand sub denumirea comerciala Societatea DPA GLOBAL CONSULTANCY SRL fiind inregistrate ca operatori de date cu caracter personal, conform legii.

De asemenea, va reamintim ca drepturile Dumneavoastra, astfel cum sunt prevazute de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, sunt: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, pe care s-o depuneti la sediul central administrativ al societatii DPA GLOBAL CONSULTANCY SRL din Bucuresti, str. Dristorului, nr. 88, bl. B13, sc. 1, et. 10, ap. 37, cam. 1, sector 3, de unde va fi transmisa administratorului de baza de date din cadrul companiei, urmand sa primiti un raspuns scris in termenul prevazut de lege. Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in conformitate cu dispoziţiile Legii 677/2001.

Securitatea datelor personale

Furnizorul foloseste pentru stocarea datelor cu caracter personal serverele proprii sau ale partenerilor nostri. Pentru a preveni pierderea acidentala a datelor, arhive zilnice (backup-uri) sunt create si pastrate securizat pentru minim 6 luni. Toate echipamentele tehnice folosite de furnizor pentru furnizarea serviciului sunt securizate si actualizate pentru a preintampina intruziunile neautorizate.

Orice modificari vor fi aduse Politicii de confidentialitate vor fi publicate pe site-ul societatii DPA GLOBAL CONSULTANCY SRL astfel incat sa ramaneti tot timpul informat cu privire la modalitatea in care folosim datele Dumneavoastra cu caracter personal. Prin continuarea utilizarii site-ului dupa intervenirea oricarei modificari consideram ca sunteti de acord cu aceste modificari.