Translate banner

F.A.Q

Cum se calculeaza pretul unei traduceri?
Cand stabilim pretul unei traduceri, luam in calcul o serie de specificatii. Pe langa volumul textului si limba necesara, factori esentiali, se va tine cont si de dificultate (domeniu), format, termen de predare sau, daca este cazul, de tarifele de legalizare si comisioanele pentru DTP. Pentru o estimare de pret, completati formularul de aici.
De cat timp este nevoie pentru o traducere?
Bineinteles, timpul variaza in functie de marimea textului si de dificultatea acestuia. Garantam insa executia in cel mai scurt timp posibil si calitate ireprosabila.
Care sunt modalitatile de plata si livrare ale unei traduceri?
Nu este neaparat nevoie sa va deplasati la biroul nostru. Schimbul de documente intre noi si dumneavoastra poate fi efectuat si prin posta clasica sau curier rapid, posta electronica sau fax. Plata se poate efectua in numerar, sistem de ramburs, cu ordin de plata sau virament bancar.
Cum se calculeaza numarul de pagini dintr-un document?
Pentru a afla numarul de pagini dintr-un document Word primit spre traducere, procedam astfel: din modulul Wordcount aflam numarul de cuvinte, caractere cu spatii sau caractere fara spatii. Exista patru standarde de evaluare: pret per cuvant, pret per pagina de 300 de cuvinte, pret per pagina in functie de numarul de caractere cu spatii si pret per pagina in functie de numarul de caractere fara spatii. Pagina standard pentru care se ofera un pret la cererea de estimare se considera a avea 300 de cuvinte, 1800 de caractere fara spatii sau 2000 de caractere cu spatii. Pentru o estimare de pret, completati formularul de aici.